본문 바로가기

이금기 요리대회/2013 이금기 요리대회

제7회 이금기 요리대회 예선전 - 부천대학교

 

 

제7회 이금기 요리대회 예선전 - 부천대학교

 

 

 

우수한 취업률과 재단을 자랑하는 부천대학! 그곳에서 지난 9월 28일 이금기 요리대회가 있었습니다.

 

 

 

 

 

 

 

개회식

 

 

 

 

 

 

 

소스 배급

 

 

 

 

 

 

열심히 요리중인 학생들

 

 

 

 

 

 

 

 

진지하게 임해지는 요리 시식&심사

 

 

 

 

 

 

3등을 수상한 7인!

 

 

 

 

 

 

<3등 – 이지혜 : eggplant roll wrapped mozzarella cheese, Orange,
             beef  contains the cabbage with spinach sauce >

 

 

 

 

 

<3등 – 김민희 : Crockett coconut tofu salad, Coated with garlic bean sauce pork>

 

 

 

 

 

< 3등 – 김원우 : Anchovy Rice With Fried Chicken Leg and Vegetable,
Ricotta Cheese With Vegetable Bruschetta>

 

 

 

 

 

<3등 – 김동훈 : shrimp skewer and salad with yuja sauce, chicken breast wrapped bacon roll>

 

 

 

 

 

<3등 – 허재학 : Roast chicken breast salad with Chili Bean Sauce,
Roast chicken breast salad with Chili >

 

 

 

 

 

<3등 – 김유나 : Shrimp Dumping, Red onion, Pickled radish with eggplant with sweet pumpkin mousse>

 

 

 

 

 

<3등 – 박소현 : Shrimp & Eggplant with cranberry nochu souce>

 

 

 

 

 

<1등 – 허선경 : Black rice Chicken risotto, Lemon sauce with tofu fruit skewered food>

 

 

 

 

 

두부와 과일, 치킨과 흑임자... 안어울릴거같은데 생각보다너무 잘어울려서 놀랬던 환상요리^^

 

 

 

 

 

 

<2등 – 김하영 : The meat roller with oyster sauce and teriyaki sauce, The  Korean Style Canape>

 

 

 

 

 

단아한 롤 요리, 너무 아름다워요~

 

 

 

 

 

 

 

<챔피온 – 이연주 : Glutinous Rice ball & zucchini soup, garlic Salad & chicken vegetable roll Fried>

고소한 갈릭 샐러드로 입가심... 고운 삼색의 옹심이가 들어간 쌀죽으로 배를 채우고

보기좋게 잘 말려진 치킨 롤을 즐기는 고급 미니코스요리가 이번 챔피언상으로 채택!

 

 

 

 

 

 

모두들 수고하셨습니다. 짝짝!!